اسماعیل گودرزی

اسماعیل گودرزی: تعهد واقعی یعنی خدمات در روزهای سخت

 مهندس اسماعیل گودرزی، مدیر فروش کارا ماشین آرنا، در مراسم افتتاح شعبه  مشهد گفت :«در سال‌هایی که واردات متوقف شد و بسیاری از شرکت‌ها بازار را ترک کردند، کارا ماشین به خدمات‌رسانی ادامه داد، چون برای ما مشتری تنها یک عدد نیست، بلکه اعتبار ماست.

به گزارش واحد رسانه شرکت لیفتراک سازی کارا ماشین آرنا؛ در مراسم افتتاح رسمی شعبه مشهد شرکت کارا ماشین آرنا، مهندس اسماعیل گودرزی، مدیر فروش این شرکت، با بیانی تأثیرگذار به بازخوانی مسیر رشد و پایداری کارا ماشین طی سال‌های اخیر پرداخت.

او با اشاره به آغاز فعالیت خود در این مجموعه از سن ۲۳ سالگی و گذشت بیش از یک دهه تجربه، به نقش حیاتی تعهد به مشتریان در موفقیت شرکت اشاره کرد. مهندس گودرزی تأکید کرد: «در سال‌هایی که واردات متوقف شد و بسیاری از شرکت‌ها بازار را ترک کردند، اما کارا ایستاد چون که به مسئولیتمان در برابر مشتریان باور داشتیم.

وی با بیان اینکه فعالیت کارا ماشین با فروش و خدمات‌رسانی به ۵ دستگاه آغاز شد و امروز از مرز فروش ۱۵۰۰ دستگاه عبور کرده است، افزود: «ما به رضایت سطحی قانع نیستیم؛ کیفیت، رشد مستمر و شناخت دقیق از بازار برای ما اولویت دارد.

مدیر فروش کارا ماشین با اشاره به تجربه ۷ ساله این مجموعه در تولید داخلی لیفتراک، از طیف تولیدی متنوع از ۳ تا ۱۰ تن سخن گفت که بر اساس نیازهای واقعی صنعت کشور طراحی و تولید می‌شوند.

او هدف از حضور در مشهد را فراتر از توسعه بازار دانست و گفت: «آمده‌ایم برای ساختن اعتماد، برای ایستادن در کنار صنعت شرق کشور.

در پایان، گودرزی با قدردانی از سعید صباحی (مدیرعامل) و محمدرضا خسروی (رئیس هیأت‌مدیره) به نقش این دو چهره در شکل‌گیری فرهنگ پایداری و اعتماد در شرکت اشاره کرد و افتتاح شعبه مشهد را آغازی برای فصلی نوین در ارتباط صنعت و مشتری در شرق کشور دانست.

کارا ماشین آرناکارا ماشین آرنا | من کارا هستم
COPYRIGHT 2026 Designed BY Karamachinery.irALL RIGHTS RESERVED