ورود 18 کانتینر قطعات لیفتراک به کارخانه کارا ماشین
اخبار شرکت

ورود 18 کانتینر قطعات لیفتراک به کارخانه کارا ماشین

انتشار
بروزرسانی
1 دقیقه مطالعه

 به گزارش واحد ارتباطات شرکت کارا ماشین آرنا روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه سال جاری 18 کانتینر قطعات منفصله لیفتراک در حدود 315 پکیج از بندرعباس ترانزیت شد و وارد منطقه ویژه اقتصادی کاوه ـ کارخانه کارا ماشین آرنا شد .

طی سال جاری و با شروع دور جدید تحریم‌ها و مشکلات بوجود آمده در صنعت حمل و نقل و محدودیت‌ها و تغییرات ایجاد شده در قوانین گمرکی و ارزی، این شرکت تلاش نموده در حداقل زمان ممکن با مدیریت موجودی انبار‌های خود و با سرمایه‌گذاری و  برنامه ریزی دقیق و همکاری متقابل شرکت زوملاین اقدام به ثبت سفارشات متعدد به میزان کافی در خصوص کلیه قطعات، بخصوص قطعات مصرفی نموده و تهدیدات پیش رو را تبدیل به فرصت نماید .

 از این رو علی رقم فشارهای بسیار شدید و بازار نا‌بسامان ارز طی 6 ماه گذشته بیش از 315 پکیج وارد انبارهای مجموعه شده و طبق دستور مدیریت ارشد شرکت تلاش‌گردیده با برنامه ریزی صحیح، متناسب با میزان نیاز در اسرع وقت اقدام به تهیه لیفتراک‌های 5 تن و 7 تن دیزل ،3 تن برقی، دوگانه‌سوز و استاکر و جک پالت کنند.

کارا ماشین آرناکارا ماشین آرنا | من کارا هستم
COPYRIGHT 2026 Designed BY Karamachinery.irALL RIGHTS RESERVED🇩🇪